Ter herkenning voor de tegenstander, maar ook omdat het hartstikke leuk is, kun je een profielfoto van jezelf op Cuescore zetten.

1. Meld je hiervoor aan op Cuescore, als dit gelukt is heb je aan de linkerkant meerdere opties. klik op "Mijn profiel"

2. Er komt een overzicht te staan van jouw profiel. Zoals je ziet is er nu een standaard plaatje als foto gebruikt. Dit willen we natuurlijk anders. Druk op de knop "edit".

3. Er is nu een pagina beschikbaar waarop je allerlei informatie over jezelf op kunt plaatsen. Aan de rechterkant is zeshoek met een camera te vinden. klik hier op en je krijgt de mogelijkheid om een profielfoto toe te voegen.

4. Klik onderaan de pagina op de knop "wijzigingen opslaan". De afbeelding is vanaf nu voor iedereen te zien op Cuescore als ze naar jouw profiel toe gaan!

Lukte het niet om je gegevens aan te passen of waren er andere problemen tijdens deze uitleg, maak dan een ticket aan bij onze helpdesk.