Er zijn twee redenen waarom u niet speelgerechtigd kunt zijn:

 

1) U bent op dit moment geen lid van de sectie Driebanden.

 

U dient een nieuw lidmaatschap aan te gaan. 

Meld u voor een rechtstreeks (individueel) lidmaatschap aan via Lid worden. Indien u eerder lid was van de KNBB dan activeren wij uw oude bondsnummer. 

Indien u lid wordt via een vereniging dan dient de secretaris van de vereniging u aan te melden. Geef hierbij ook uw oude bondsnummer door. Weet u uw oude bondsnummer niet meer dan kunt u dit opvragen bij de ledenadministratie via 030-6008401.

Na aanmelding en activering ontvangt u of uw vereniging een factuur. Deze dient u binnen 14 dagen na ontvangst te betalen.

 

 

 

2) U hebt een openstaande factuur nog niet voldaan.

 

Via www.mijnknbb.nl onder "Persoonlijke gegevens" "Mijn Facturen" kunt u zien of er openstaande facturen zijn. U kunt deze ook inzien en downloaden. Via de Ideallink kunt u snel de betaling regelen.

 


 De datum van ontvangt van de betaling wordt gehanteerd als de datum waarop u weer speelgerechtigd bent. Zorgt u er wel voor dat als u naar een toernooi gaat, u een printscreen kunt overleggen van de betaling van de meest recente factuur en van "mijn facturen" waarop te zien is dat u alle overige facturen voldaan hebt.