Het kan voorkomen dat er extra informatie ingevuld moet worden bij een wedstrijd. Dit kan diverse redenen hebben:


  • Een teamleider wilt een melding maken
  • Er is een sanctie uitgedeeld door de wedstrijdleider
  • Er is een foutieve uitslag ingevuld
  • Er was een probleem tijdens het invullen van de uitslag


Voor al deze situaties kun je het beste een notitie bij de desbetreffende wedstrijd maken. Op deze manier kan de wedstrijdleider meteen de benodigde actie uitvoeren.


LET OP: Notities kunnen enkel door team- en wedstrijdleiders gemaakt worden.


1. Ga naar www.cuescore.com en zorg dat je bent aangemeld. Navigeer vervolgens naar jouw competitie. De snelste manier is om deze op te zoeken, gebruik hiervoor de loep rechtsboven. Heb je moeite om deze te vinden, klik hier.


2. Ga vervolgens naar de wedstrijd waar je een notitie bij wilt maken. Je vindt de optie voor een notitie door de muis op het corresponderende wedstrijdnummer te klikken.3. Er opent een klein menu met meerdere opties. Klik op het veld met de omschrijving "Schrijf een reactie". Er opent een pop-up met een tekstveld. Hier kan de situatie omschreven worden. Druk vervolgens op "opslaan". De notitie is nu bij de wedstrijd geplaatst. Dit is herkenbaar door de tekstballon bij de wedstrijd. deze wordt zichtbaar als men er op klikt.

Lukte het niet om een notitie bij een wedstrijd te plaatsen of waren er andere problemen tijdens deze uitleg, maak dan een ticket aan bij onze helpdesk.